Studietur til Indien

Magistra Vitaes studietur i foråret 2015 går til Indien. Turen finder sted mellem den 29. marts og 7. april - altså over påsken.

Studieturen går til Delhi, Agra, Jaipur, Jodhpur og Pushkar, som alle er beliggende i det nordvestlige Indien. Byerne er alle gamle storbyer under de store maharajaer fra det 18. og 19. århundrede. Vi vil især dykke ned i historien om Indiens stormoguler og maharajaer, men også se hvordan inderne bruger historien til at opbygge national identitet i et land med over 1,2 mia. mennesker med forskellige kulturelle, socioøkonomiske og religiøse baggrunde.

Programmet vil bl.a. byde på besøg i en af Indiens største moskeer, det berømte Taj Mahal, den forladte hovedstad Fatehpur Sikri samt "den lyserøde by", "den blå by" og én af Indiens mest hellige byer for landets hinduer.

På turen vil lektor ved SAXO-instituttet, Søren Ivarsson, deltage som historiefaglig guide.

Vi flyver af sted ved middagstid søndag d. 29. marts og er hjemme igen tirsdag d. 7. april.
Vi vil være indlogeret på trestjernede hoteller og overnatte i tremandsværelser.  

Prisen for turen er 9.995 kr., og det indbefatter fly t/r, hotel inkl. morgenmad og aftensmad, entreer, engelsktalende guide på udvalgte steder og transport. Du har således kun udgifter til frokost og visum herudover.

Tilmelding skal foretages af hver enkelt deltager individuelt pr. mail til mvalumne@gmail.com. Bemærk at der er et begrænset antal pladser til turen. Pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet.

Endelig tilmelding sker ved indbetaling af depositum på 3.000 kr. senest d. 1. november.

Du kan se et foreløbigt program for studieturen vedhæftet denne mail.

Deltagelse i studieturen fordrer engagement fra den enkelte deltagers side ved f.eks. at læse udvalgt litteratur inden afrejse, holde oplæg på turen og deltage aktivt i programmets afvikling. Vi opfordrer alle at orientere sig grundigt i vores rejsebetingelser, der er vedhæftet denne mail, inden tilmelding.

På bestyrelsens vegne,
Jacob Thorek Jensen og Lasse Kragballe Rasmussen