Magistra Vitaes Store Jubilæumsfejring

Dekorativt billede
  
For femten år siden mødtes en gruppe historiestuderende i den daværende Finderup Lade for at lægge de første sten til en af historiestudiets vigtigste foreninger: Magistra Vitae.
  
Det er siden da blevet til utallige oplæg, quizzer, studierejser og byvandringer i foreningens regi, og det skal i sagens natur ikke gå ubemærket hen, men fejres!
 
Derfor inviterer Magistra Vitae til stor jubilæumsfejring, denne gang ikke i Finderup Lade, men i Café Helga. Her skal vi foruden vores eget jubilæum sammen markere de historiske mærkedage, der i år fylder rundt. I anledning af vores fødselsdag har vi således inviteret historiefaglige oplægsholdere fra hele landet til gennem korte og informative oplæg at fortælle om 2024’s andre interessante markeringer. Om alt fra Grundlovens 175-års-jubilæum til 50-året for ABBA’s store sejr i Eurovision.
  
I bedste fødselsdagsstil rundes aftenen af med kageperson, rød sodavand, musik og hyggeligt samvær.
  
Vi håber, I har lyst til at tilbringe en festlig aften sammen med os, hvor vi skal fejre Magistra Vitaes første spæde barneår med glædelig forventning om de næste femten.
   
Tilmelding:
Arrangementet er åbent for alle. Tilmeld dig ved at skrive til mvalumne@gmail.com
  
Pris:
Arrangementet koster 20 kr pr. person. der betales på dagen. Øl og vand kan købes i baren.