Rejsebetingelser for studieture afholdt af Magistra Vitae

  1. Tilmelding er først endelig ved betaling af depositum på foreningens konto.
  2. Rejsen indeholder ikke afbestillingsforsikring eller rejseforsikring, hvorfor Magistra Vitae anbefaler, at du tegner en sådan privat. Tjek også om din nuværende forsikring dækker.
  3. Gyldigt pas skal medbringes på alle rejser, og det er deltagerens ansvar at opgive korrekt navn, som skrevet i passet, til Magistra Vitae.
  4. Ved afmelding af turen efter betalt depositum, hæfter den afmeldte deltager for beløbet, medmindre Magistra Vitae finder en anden deltager, der kan overtage pladsen. Såfremt der skal betales for ændring af navn på flybilletter, hotel eller andre steder, er det den afmeldte deltager, der betaler for dette.
  5. Du deltager i en studietur. Derfor forventer Magistra Vitae, at du så vidt muligt deltager i alle de planlagte faglige arrangementer med interesse, engagement, nysgerrighed og godt humør.
  6. Medmindre andet er meldt ud, skal betaling for den fulde rejse være indbetalt på foreningens konto senest to måneder inden afrejse.
  7. Rejsens pris omfatter de ydelser, der nævnes eksplicit i den enkelte studieturs opslag. Normalt vil det være transport, overnatning, morgenmad samt adgang til museer o.l., men der kan være afvigelser fra tur til tur.
  8. Studieture er som udgangspunkt forbeholdt Magistra Vitaes medlemmer.
  9. Da en studietur normalt har mellem 20 og 40 deltagere, skal alle tage videst muligt hensyn til sine medrejsende.
  10. Hotellet / Hostellet bruges til overnatning, ikke fest.